PRIJAVI PROBLEM 2

ПРОДОЛЖУВА ЧИСТЕЊЕТО НА ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ НИЗ ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Акцијата за чистење на јавните површини низ Општина Кривогаштани продолжи во населеното место Обршани каде Јавното комунално претпријатие со помош на механизацијата започна со чистење на дивите депонии и јавните површини низ населеното место.27153014_1800596756631009_1756517062_n

27330346_1800596729964345_808377373_o

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply