ПОКАНА

0

Почитувани, ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на заедничка прослава на денот на општина Кривогаштани на 05.01.2018 Петок со почеток во 12 часот кога и свечено ќе биде пуштен во употреба новиот дел од општинската зграда.

Почитувани, ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на заедничка прослава на денот на општина Кривогаштани на 05.01.2018 Петок со почеток во 12 часот кога и свечено ќе биде пуштен во употреба новиот дел од општинската зграда.

Ве очекуваме !

POKANA

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply