Home / Информации / ИЗБРАНА НАЈПОВОЛНАТА ПОНУДА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ

ИЗБРАНА НАЈПОВОЛНАТА ПОНУДА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ

Општина Кривогаштани склучи договор за зимско чистење на улици и патишта на територијата на Општина Кривогаштани со фирмата ДООЕЛ ,,ЈОСКА ТРАНС-ТРЕЈД” од Демир Хисар која достави најповолна понуда  на објавениот јавен повик.

За разлика од минатата година кога договорот беше склучен на 2.800 денари по исчистен километар, годинава таа сум изнесува само 520 денари за исчистен километар од снег по целата ширина на улицата или патот.

Во прилог: Договор

Image (355)

Image (356)

Image (357)

Image (358)