Home / Информации / Посета на Претседателот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски

Посета на Претседателот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски

Претседателот на партијата Обединети за Македонија  Љубе Бошкоски заедно претставници од партијата со ја посети Општина Кривогаштани и оствари кратка средба со градоначалникот Рубинчо Шефтероски.

DSC01324