ОДРЖАНА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ВОЃАНИ

0

Градоначалникот на Општина Кривогаштани со дел од општинската администрација денес одржа јавна средба со жителите на населеното место Воѓани.

23844446_165641420839368_8960224169200651356_n

На средбата се разговараше за проблемите со кои се соочуваат жителите на населеното место Воѓани и нивно решавање.

Општина Кривогаштани има за цел заедничко решавање на проблемите на населението како и согледување на потребите на жителите преку непосреден пристап на општинските власти со луѓето во сите населени места во општината.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply