ОДРЖАНА ВТОРАТА ЈАВНА ТРИБИНА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Градоначалникот на општина Кривогаштани заедно со дел од општинската администрација вчера одржаа отворена средба со жителите на населеното место Славеј.

23472078_159312464805597_4833118835081446790_n

Присутните имаа прилика да се информираат за начинот на отуѓување на општинското земјиште во атарот на населеното место како и тековни проблеми со кои се соочуваат жителите на Славеј.

23434716_159312244805619_566478496118644704_n

Одржувањето на ваквиот вид на средби во општината има за цел да ја зголеми транспарентноста и информираноста на населението за спроведувањето на постапките како и носење на заеднички одлуки за идните чекори на општина Кривогаштани.

23471934_159312571472253_5679235986974032580_n

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply