Home / Информации / ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ ТРЕТ РОДЕНДЕН

ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ ТРЕТ РОДЕНДЕН

Детската градинка ,,ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ” од Кривогаштани денес прослави три години од своето постоење, на 4-ти Ноември 2014 година започна оваа успешна приказна каде најмалите жители на општината добија можност да стекнуваат нови знаења уште од најрана возраст.

23172930_157582281645282_5911377153926632701_n

Градоначалникот на општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски денес присуствуваше на роденденската прослава каде заедно со дечињата го прославија третиот роденден на градинката со што им посака уште многу години успешно работење на градинката, каде токму најмалите ќе ја имаат приликата заедно да се дружат, другаруваат и учат.

23376394_157582238311953_2815715017545046340_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*