Home / Информации / ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈАТА НА ПАДНАТИТЕ БОРЦИ ВО ОПШТИНАТА

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈАТА НА ПАДНАТИТЕ БОРЦИ ВО ОПШТИНАТА

Градоначалникот на општина Криувогаштани Г-дин Тони Заткоски заедно со претставници од Здружението на борци во чест на државниот празник 11-ти Октомври положија свежо свеќе пред спомен обележјата на паднатите борци од општината.

image-0-02-04-c476cf29aa767b0a37b45bc3b6b12de2ef42bd5dca5d19ff23c92c2b80e51b72-V

image-0-02-04-e65a54f8d2d1e3fa039307ada8fb15cb2e2e749acaaafb678e38baab16a7a316-V