ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА ,,УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ” СЕ ОДИГРА ВО КРИВОГАШТАНИ

0

Денес во просториите на општинската кино-сала во Кривогаштани се одигра театарската претстава ,,Убавицата и Ѕверот“ во режија на Шенка Колозова а во изведба на театарската група Колозов. Претставата беше изведена за учениците од 1-во до 6-то одделение од О.У Манчу Матак од Кривогаштани а во организација на ЛАГ Агролидер и Општина Кривогштани, финансирана од Министерство за култура преку проектот ,,Нов културен бран,,

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply