PRIJAVI PROBLEM 2

Добар почеток на учебната година на првачињата им посака Градоначалникот Тони Заткоски

0

Градоначалникот Тони Заткоски денес ги посети двете основни училишта во општината каде оствари средба со учениците и родителите, а на 49 првачиња му посака успех во тековната учебна година. Првачињата возбудено ја започнаа новата учебна година а градоначалникот му додели пригодни подароци во училишен прибор за полесно совладување на училишните задачи.

Share.

About Author

Leave A Reply