PRIJAVI PROBLEM 2

Одлука за утврдување места за истакнување на изборни плакати без надомест во Општина Кривогаштани

0

Одлука за утврдување места за истакнување на изборни плакати без надомест во Општина Кривогаштани

odluka za itaknuvawe na izborni plakati

Share.

About Author

Leave A Reply