PRIJAVI PROBLEM 2

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ НА ГРОБОТ НА ЉУБЕ ГРУЈОСКИ

0

Денес кога се одбележуваат 16 години од трагичното погинување на Македонските Бранители кај месноста Карпалак каде животот го остави и нашиот сограѓанин Љубе Грујоски од Пашино Рувци  во чија чест денес беше положено свежо цвеќе од страна на делегација на општина Кривогаштани.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply