PRIJAVI PROBLEM 2

Чистење на затревените површини во општината

0

Општина Кривогаштани започна со чистење и косење на банкините на затревените површини на регионалните и  локалните патишта на територијата на Општина Кривогаштани. Исто така ќе се чистата и затревените површини на локалните улици во населените места.DSC_6132

Share.

About Author

Leave A Reply