PRIJAVI PROBLEM 2

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТОНИ ЗАТКОСКИ

0

Почитувани,

Денес се навршуваат 114 години од Илинденското востание и 73 години од Првото заседание на Асном, празници кога си спомнуваме за пожртвуваноста и идеологијата на востаниците, како и на нивната борбата и идеа за независна и суверена Македонија.  Сон кој ние денес го живееме, благодарение на нивната храброст и  истрајност.

Сеќавајќи се на сите нивни подвизи, денес наша оврска е да ја продолжиме нивната борба и да придонесеме Македонија да биде успешна, напредна и економски стабилна држава.

Честит Илинден на сите Македонци.

Да ни е вечна Република Македонија.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply