PRIJAVI PROBLEM 2

ВО НАЈАВА НАЈНОВОТО ИЗДАНИЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ НОЌЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО КРИВОГАШТАНИ

0

Годинава продолжува традицијата во Кривогаштани, под покровителство на општина Кривогаштани, во организација на ЛАЛ Агро Лидер се подготвува традиционалниот августовски ноќен турнир во мал фудбал кој оваа година исто како и претходната го има највисокиот награден фонд од своето постоење.

jtFJ21501228945

Во најава е да се случи еден од поголемите турнири во регионот кој  е предвидено да започне на 9 Август и ќе трае дваесетина дена а финалната вечер е закажана за 27 Август ноќта пред верскиот празник Голема Богородица.

После минатогодишната организација на новото повеќенаменско игралиште во Кривогаштани, годинава турнирот повторно ќе понуди забава, фудбал, награди и изненадувања за публиката и натпреварувачите.

Сите заинтересирани екипи, спонзори и играчи имаат прилика да го пријават своето учество до 7 Август кога и ќе се одржи влечењето групите.

Ве очекуваме !!!

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply