Home / Информации / Известување

Известување

Поради активности на терен согласно планот на ЕВН за тековна работа и согласно известувањето на ЕВН КЕЦ Прилеп, се известуваат жителите на населеното место Кривогаштани дека петок на 28.04.2017 год. во периодот од 9 часот до 14:30  часот, истото ќе биде без електрично напојување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*