Home / Информации / ИПАРД ИНФО ден

ИПАРД ИНФО ден

Ве информираме дека Министерството за земјоделство,шумарство  и водостопанство во среда 12.04.2017 во 15.00 часот ќе организира ИПАРД ИНФО ден  за можностите кои ги нуди новата ИПАРД Програма 2014-2020 година . Настанот ќе  се одржи  во  Клубот на пензионери.

Целта на овој Ипард инфо ден е запознавање на земјоделците,туристичките работници,занаетчиите (сите се опфатени со програмата како производители на мебел,фризери автомеханичари изработувачи на рачни изработки ..)микро и малите претпријатија, издавачите на соби и сите субјекти кои се занимаваат со рурален туризам за можностите и условите за користење на средства од новата ИПАРД Програмата.