ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ОУ ЈОНЧЕ СМУГРЕСКИ

0

Денес во просториите на основното училиште Јонче Смугрески во Обршани денес беше одбележан  патрониот празник каде учениците се претставија со свои подготвени точки и одиграа спортски натпревари со соседните основни училишта од Кривогаштани и Бучин.

 

 

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply