Home / Информации / Честитка од Градоначалникот по повод Стара Нова Година- Василица

Честитка од Градоначалникот по повод Стара Нова Година- Василица

На сите православни христијани кои ја слават Новата година по Јулијанскиот календар Градоначалникот на Општина Кривогаштани Тони Заткоски им посакува Старата Нова година – Василица, да им донесе здравје, радост, среќа, успех и бериќет, оваа година да им биде година на радост и мир, vasilicaaоптимизам за напредок на личен и деловен план.