PRIJAVI PROBLEM 2

Среќен Божик, Христос се роди!

0

На овој најголемиот христијански празник, нека Божиќната светлина Ви ја осветли душата и ви го исполни срцето. Нека Бог Ви го чува она што го имате и го сакате и Ви подари она што го немате а го посакувате. Имајте среќен Божик, Христос се роди.

Share.

About Author

Leave A Reply