Home / ИНСТИТУЦИИ / ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

На ден 27.12.2016  во 12 часот во Клуб на пензионери во Кривогаштани ќе се одржи информативна средба со граѓани од страна на претставници од управата за јавни приходи.

Се покануваат сите заинтересирани граѓани да го посетет настанот.