Home / Информации / едукација за членовите од избирачките одбори

едукација за членовите од избирачките одбори

Општинската изборна  комисија во Кривогаштани, денеска ќе одржи . За членовите на 13 избирачки места кои ги покрива изборна комисија, едукација ќе биде спроведена денеска 02.12.2016 год. (петок) со почеток во 14 часот . Со едукацијата ќе бидат опфатени  130 членови на избирачки одбори, а ќе се  одржува во просториите на основното училиште Манчу Матак во Кривогаштани. Инаку општинска изборна единица ги покрива изборните активности во две изборни единици, и изборна единица четири  и изборна единица пет.

images1