Home / Информации / Градоначалникот Тони Заткоски на сите граѓани на Р.Македонија им го честита 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба

Градоначалникот Тони Заткоски на сите граѓани на Р.Македонија им го честита 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба