PRIJAVI PROBLEM 2

ОДБЕЛЕЖАН 11-ти ОКТОМВРИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

По повод 11-ти Октомври – Денот на народното востание на македонскиот народ, делегација составена од општинската администрација, советот на општината како и претставници на здружението на борци од Кривогаштани положија свежо свеќе на спомен обележјата на паднатите борци од општина Кривогаштани.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply