ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ОРГАНСКО ПРОИЗВОДСТВО

0

Согласно, акцискиот план за Промоцијата на производите дозволени за заштита на растенијата во органското земјоделско производство, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во соработка со Државната фитосанитарна лабораторија, на ден 14.10.2016 год. (петок) – Кривогаштани, во просториите на ОСУ ”Манчу Матак” со почеток во 11 часот, ќе  одржи презентации на горенаведената тема.

По тој повод се покануваат сите заинтересирани земјоделци, откупувачи, преработувачи и сопственици на земјоделски аптеки кои се во можност да присуствуваат на презентацијата.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply