Home / Информации / Започнати активности за местење на детски реквизити во Обршани

Започнати активности за местење на детски реквизити во Обршани

Почнаа активностите за поставување на детски реквизити во кругот на Основното училиште „Јонче Смугрески“ односно кај Центарот за ран детски развој „Јаготка“. Донацијата е од страна на граѓанското здружение Изгрев од Скопје кои во 2014 год. во градинката “Весело штркче“- Кривогаштани ги поставија детските реквизити. Детските реквизити ќе им овозможат на децата од градикната безбедна и непречена игра.14607994_1741382746086599_582983354_n 14620139_1741382792753261_200192961_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*