PRIJAVI PROBLEM 2

ЗАМЕНИК АМБАСАДОРОТ НА ШВАЈЦАРСКАТА АГЕНЦИЈА ЗА ОБНОВА И РАЗВОЈ И ДИРЕКТОРОТ НА УСАИД ВО МАКЕДОНИЈА ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Новоизбраните директор на УСАИД во Република Македонија и заменик Амбасадорот на Швајцарската агенција за обнова и развој денес ја посетија општина Кривогаштани и одржаа средба со градоначалникот на општината Тони Заткоски  и претседателот на локалната акциона група ЛАГ Агролидер на која средба меѓународните претставници искажаа безрезервна поддршка за понатамошна соработка во имплементацијата на различни проекти за доброто на општината и населението.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply