ШЕСТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Во Петок на 23.09.2016 во 20:00 часот во спортската сала во ОУ Манчу Матак во Кривогаштани ќе се одржи шестата и последна форумска сесија од буџетскиот форум кој се одржува во општина Кривогаштани.

Се покануваат сите граѓани на општина Кривогаштани да присуствуваат на настанот на кој што ќе се сумираат постигнатите резултати од одржаниот форумски процес.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply