Home / Информации / 25 години република Македонија

25 години република Македонија

Градоначалникот Тони Заткоски на сите жители од Општина Кривогаштани и граѓани на Р. Македонија им го честита денот на независноста на Р. Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*