PRIJAVI PROBLEM 2

Известување за пријавување на деца во детскиот центар во Обршани

0

Се известуваат сите жители од Општина Кривогаштани дека од 01.09.2016 год. започнува со работа Центарот за ран детски развој „ Јаготка“ во населено место Обршани. Се замолуваат сите родители кои сакаат своите деца да го посетуваат овај центар а се на возраст од 3 до 6 години, да се пријавата во основното училиште „Јонче Смугрески“ во Обршани кај лицето Павлина Бумбароска.

Share.

About Author

Leave A Reply