Отворен пункт за хуманитарна помош за поплавените жители во Скопје

0

 

Денес во девет часот пред просториите на Противпожарната станица во Кривогаштани отворен е пункт за собирање на хуманитарна помош за подрачјето зафатено од невремето. Сите жители на Општина Кривогаштани кои сакаат да донираат вода, хигиенски средства истото можат да го направат се до 19 часот.IMG_20160808_091235

Share.

About Author

Leave A Reply