PRIJAVI PROBLEM 2

ДОНАТОРСКА АКЦИЈА ЗА ПОПЛАВАТА ВО СКОПЈЕ

0

Општина Кривогаштани организира донаторска акција каде сите жители на општината ќе имаат можност да донираат хуманитарна помош, вода, храна, облека и средства за хигиена за помош на поплавените во синоќешнот невреме во Скопје.

Сите граѓани кои сакаат да ја покажат својата хуманост и солидарност ќе имаат прилика да донираат на собирниот пункт пред противпожарниот дом во центарот на Кривогаштани почнувајќи од утре во 9 часот.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply