PRIJAVI PROBLEM 2

ЗДРУЖЕНИЕТО ”ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ” ВО ПОСЕТА НА ГРАДОНАЧАЛИКОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Претставник на здружението ”ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ” Гоце Стефаноски изрази благодарност до градоначалникот на општина Кривогаштани Тони Заткоски за досегашните заложби за интересите на здружението ”ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ” со што уште еднаш се докажува залагањето и помошта на градоначалникот на општината во повеќе свери од општественото живеење.

 

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply