Home / ИНСТИТУЦИИ / ДОДЕЛЕНА ВЕСПА НА ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА КРИВОГАШТАНИ

ДОДЕЛЕНА ВЕСПА НА ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА КРИВОГАШТАНИ

Денес во просториите на ПС Кривогаштани во присуство на Директорот на бирото за јавна безбедност Горанче Савовски, Началникот на СВР Битола Методија Атанасовски, Градоначалникот на општина Кривогаштани Тони Заткоски додели веспа за потребите на ПС Кривогаштани со што уште еднаш општината го покажа безрезервното залагање за непречено функционирање на локалните служби со континуирана заложба, безрезервна поддршка и соработка во секојдневното функционирање на јавните служби.

DSCN0634

Општината и понатаму ќе продолжи со заложбите за соработка и излегување во пресрет на потребите на локалните служби се со цел максимална безбедност и сигурност на своето население.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*