PRIJAVI PROBLEM 2

ЛАРВИЦИДНА ДЕЗИНСЕКЦИЈА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА

0

Според задолжителните законски одредби општина Кривогаштани денес ќе изврши ларвицидна дезинфекција на бари и мочуришта и адулицидна дезинсекција на територијата на општина Кривогаштани.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply