PRIJAVI PROBLEM 2

ЗАПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА КАНАЛИЗАЦИОНАТА МРЕЖА ВО СЛАВЕЈ

0

Деновиве започна изградбата на канализационата мрежа во населеното место Славеј во општина Кривогаштани. Со инвестицијата покрај главната канализациона мрежа, опфатена е изградба на пречистителна станица која ќе го опслужува самото населено место.

3

Средствата за изградба на канализационата мрежа општината ги обзбеди преку Агенцијата за финансиска поддрша на руралниот развој.

2

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply