PRIJAVI PROBLEM 2

ПЛОШТАДОТ ВО КРИВОГАШТАНИ ГО ДОБИВА СВОЈОТ НОВ ЛИК

0

Се привршуваат градежните активности за изградба на плоштад во центарот на Кривогаштани. Населеното место Кривогаштани добива нов изглед.

DSCN99973

IMG_20160514_1551332

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply