Home / Информации / ЗАВРШЕНА ИЗГРАДБАТА НА ТРИ УЛИЦИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ЗАВРШЕНА ИЗГРАДБАТА НА ТРИ УЛИЦИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Денес заврши издрадбата на трите улици во општина Кривогаштани со што населените места Славеј и Кривогаштани добија нови улици за непречено функционирање. За краток временски период започнува асфалтирањето на улиците и во Бела Црква,  Воѓани и Обршани.

 

IMG_20160514_155125image-2df85300886d3cbb7cc396022eca784883adc5eb21a43c4669e189201a58afc1-Vimage-871846a5d676274e40686eed609112ecd450ba398e675325e4b903ac71546946-V3