PRIJAVI PROBLEM 2

ЗАПОЧНАА АРХЕОЛОШКИ ИСКОПУВАЊА НА “ЛОКВЕНСКО КАЛЕ” ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Денес стручни лица археолози започнаа со работа и ископување на локацијата “ЛОКВЕНСКО КАЛЕ” кај населеното место Подвис во општина Кривогаштани за која се претпоставува дека крие дел од македонската историја. image-5e642a9a8bab91c3cc22c809d8f7aa9a48f46f889de48501c924853270b56109-V

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply