PRIJAVI PROBLEM 2

ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕТО НА ТРИ УЛИЦИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Денес започна асфалтирањето на улиците Никола Карев и дел од улицата Македонски Просветители во Кривогаштани и дел од  улицата Илинденска во Славеј кои општината ги асфалтира со средства добиени од АФПЗРР во висина од 12.000.000 денари.

234

 

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply