PRIJAVI PROBLEM 2

СЕ ПОДГОТВУВА ТЕРЕНОТ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИТЕ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Денес започнаа активностите за гребење на постоечкиот стар слој на асфалт по што ќе се асфалтираат трите улици во општината опфатени со овај проект со средства добиени од агенцијата за финансиска поддршка и развој. Изградбата е во завршна фаза каде се чека уште асфалтирањето за финализирање и ставање во употреба на новоизградените улици во Славеј и Кривогаштани.IMG_20160507_152420

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply