PRIJAVI PROBLEM 2

ИЗДИГНАТ 30 МЕТАРСКИ ЈАРБОЛ ВО ЦЕНТАРОТ НА КРИВОГАШТАНИ

0

Општина Кривогаштани доби 30 метарски јарбол кој е поставен во центарот на Кривогаштани пред општинската зграда како надополнување на сите досегашни градешни активности за уредување на централното подрачје со нов плоштад и реконструирана улица со тротоари. Јарболот е инвестиција на Владата на РМ на кој што е поставено национално обележје !  2

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply