PRIJAVI PROBLEM 2

ЗАПОЧНУВА ИСПЛАТАТА НА ШТЕТА ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ ДОМОВИ

0

Во понеделник започнува исплатата на средства за обештетување на жителите на Општина Кривогаштани кои претрпеа штети на своите домови и покуќнина нa почетокот на минатата година.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply