PRIJAVI PROBLEM 2

НОВА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Општина Кривогаштани доби нова техничка опрема за своите потреби и потребите на реализацијата на проктот ’’Форуми во заедницата’’ финансирана токму со швајцарската агенција за соработка и развој. Опремата се состои од лаптоп компјутер, професионален фотоапарат, проектор, платно и колор печатач кои се користат при реализацијата на форумските сесии каде што по завршувањето на процесот остануваат во сопственост на општина Кривогаштани.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply