PRIJAVI PROBLEM 2

НАГРАДЕНА НАЈУБАВО НОВОГОДИШНО УКРАСЕНАТА КУЌА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Оваа година општина Кривогаштани по втор пат ја награди најубаво новогодишно украсената куќа и двор во општината. Комисија составена од општинската администрација ги посети пријавените куќи и едногласно донесе одлука да се награди украсената куќа и двор на фамилијата Катмероски од населното место Бела Црква кои добија награда од 5.000 денари. Општината и наредната година ќе продолжи да ги стимулира кретивните жители на општината.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply