PRIJAVI PROBLEM 2

НАГРАДА ЗА НАЈУБАВО УКРАСЕНА КУЌА

0

Општина Кривогаштани распишува конкурс за најубаво украсена куќа во рамките на општината. Граѓаните кои ги имаат новогодишно украсено своите домови имаат можат да се пријават на конкурсот во просториите на општината најдоцна до 28.12.2015 – Понеделник. Комисија формирана од општината ќе ги посети украсените домови по што ќе одлучи на кого ќе му припадне наградата која свечено ќе биде доделена на победникот за време  организираниот дочек на новата година во центарот на Кривогаштани.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply