PRIJAVI PROBLEM 2

ОДРЖАН СОСТАНОК НА СОВЕТОТ НА БЕЗБЕДНОСТ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Денес во просториите на општината се одржа состанок на советот на безбедност при општина Кривогаштани, каде на дневен ред беше зголемувањето на безбедноста на населението, преземање на превентивни мерки и кампањи за големување на безбедноста како и безбедност во сообрајќајот. На останокот присуствуваа раководни лица од ТППЕ Кривогаштани , ЈП Пелагонија Кривогаштани , ПС Кривогаштани , СВР Прилеп и други претставници од различни јавни сектори.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply