PRIJAVI PROBLEM 2

ЗАПОЧНА НОВОГОДИШНОТО УКРАСУВАЊЕ НА ОПШТИНАТА

0

Општина Кривогаштани ја зафати новогодишната еуфорија со што започна украсувањето на централните подрачја во општината. Ќе се постават новогодишни елки на повеќе локации, различни украси и светилки на најфреквентните места. Оваа година општина Кривогаштани повторно работи на организиран дочек на новата година во центарот на Кривогаштани, каде граѓаните ќе ги забавува Спасен Силјаноски и Некст Тајм а со свои точки ќе се претстават и најмладите од двете основни училишта во општината.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply