PRIJAVI PROBLEM 2

ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ УЧЕСНИК НА ТУРНИР СВЕТИ НИКОЛА – ПРИЛЕП

0

По традиција и оваа година општина Кривогаштани е учесник на традиционалниот турнир во мал фудбал Свети Никола кој се одржува во арена Сонце во Прилеп. Минатата година екипата беше наградена со признание Фер Плеј на турнирот, а со ова општината продолжува да инвестира во младите и спортот откако летово беше изградено ново повеќенаменско спортско игралиште и беше започната изградба на нова спортска сала. Во наредниот период најавено отпочнување со градба на уште една спортска сала во ОУ Јонче Смугрески во Обршани.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply