ОДРЖАНА ТРЕТАТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Синоќа во спортската сала при ОУ Манчу Матак во Кривогаштани се одржа третата форумска сесија од вкупно шесте предвидени од програмата форуми во заедницата – буџетски форум. На оваа сесија присусутвуваа 173 жители на општината кои ги слушнаа дел од буџетските програми на општината и дадоа свои конкретни предлози за дополнување на истите. Наредната сесија е закажана за 23 ноември во 19 часот каде ќе се продолжи со истите активности од третата сесија.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply